Филтер по цена
Филтер по датум на додавање
Филтер по рангирање производ
  

• корпус од лив • плочести пумпи со челичен ротор • ме...

• пумпи од лив со антикорозивна заштита • челичен ро...

• Перчати пумпи со вграден бај-пас • Напојување: 12 ил...

Комплетот содржи: 1. Пумпа + 4м кабел 2. Пиштол3. Црево 4...

Прикажани производи на страната:

Контак Информации

logo Dema in ДЕМА ИН ДООЕЛ
Скопје

Ул. Никола Тесла 18/2-34
Подружница:
Ул. Никола Русински Бр.3 Б-2 лок.1
Карпош, Скопје
Тел.: +389 2 61 51 778 
Моб.:+389 70 338 044
e mail: sales@demain.com.mk

Превземи Каталог

Локација

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.