Филтер по цена
Филтер по датум на додавање
Филтер по рангирање производ
  

• Се доставува во картонска паковка - на пакети • Лес...

• Класичен систем на фиксирање на полиците -  исклуч...

Носивост на полица – 100 кг, на сталажа – 700 кг Полиците...

• Модел со пристап од една страна  • Исклучително брз...

Прикажани производи на страната:

Контак Информации

logo Dema in ДЕМА ИН ДООЕЛ
Скопје

Ул. Никола Тесла 18/2-34
Подружница:
Ул. Никола Русински Бр.3 Б-2 лок.1
Карпош, Скопје
Тел.: +389 2 61 51 778 
Моб.:+389 70 338 044
e mail: sales@demain.com.mk

Превземи Каталог

Локација

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.